maanantai 14. helmikuuta 2011

Craft It Forward 2011


Haaste vastaanotettu ja eteenpäin vieritetty! 

Pilvitarhan paja blogissa  http://pilvitarhanpaja.blogspot.com/2011/02/craft-it-forward-2011.html oli jokunen aika sitten haaste: viisi ensimmäistä kommentin jättäjää saa blogistilta jonkin itsetekemän tuotteen ja samalla nämä viisi  jatkavat haastetta tahollaan eteenpäin lähettämällä viisi tuotetta seuraaville viidelle innostujalle... ja niin edelleen haaste ja käsillä tekeminen jatkaa eteenpäin ja ilahduttaa monia. 
Ei paha haaste.
Aikarajana sama kuin Pilvitarhan pajassa - vaikkapa koko loppuvuosi 2011,  
- ei oteta tästä paineita, mutta mielessä kuitenkin :)


Haastan siis Sinut mukaan mukavaan antamisen ja saamisen -projektiin!
Viidelle osallistujalle luvassa jotakin itse tekemääni - jätä siis viestiä  itsestäsi ja osallistumisestasi. Osallistua voi hyvin myös kirjautumatta, anonyyminä ja ilman omaa blogia.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostuin tästä, laitan myös haastetta eteenpäin!
-Heli

Unknown kirjoitti...

Heli - kiva, että täältä löytyi innostunut haasteen vastaanottaja, laitatko sähköpostilla osoitteesi tianina(at)tianina.fi - osoitteeseen, niin saat postin välityksellä. minun tekeleeni :)

Taidan siis haastaa joitakin mukaan...

Matleena / Helmoissa kirjoitti...

Vautsi äiti :) Mun kommenttia ei varmaan tarvi laskea mukaan. Tekeleen voi kuitenkin jättää osoitteeseen: Koti, yläkerran huone vessan vieressä. :)

Unknown kirjoitti...

Maddeleine - syötävänä vai tuotteena <3?

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiitos satumaisesta ilosta! Työsi ovat valloittavia. Seuraan sivustoasi taatusti ja välitän värikästä viestiäsi eteenpäin.
Paula


TarINa - Toiveiden taulu